Головна » 2015 » Серпень » 14 » Відгук про відео партнерку videoseed.ru
14:17
Відгук про відео партнерку videoseed.ru

Як тільки почав користуватися цією рекламною біржею, вона мені дуже сподобалась. Це був гарний спосіб заробити непогані гроші на переглядах відео користувачами. Я думав, що у цієї біржі велике майбутнє, але я помилився, з часом вона зіпсувалась.

Принцип роботи полягає у тому, що хтось хто хоче розрекламувати свій товар або подію, ствоює ролик, або замовляє у них, заливає на ютуб і відео починало транслюватись на сайтах веб майстрів. 

Раніше перегляд зараховувався, як тільки користувач натискав відтворити, зараз я вже не знаю, що вони і як мутять, але у мене з сайтом близько 2000 на добу і з ціною відео не менше 30 копійок за перегляд виходить трохи більше 2 рублів за добу - це ж брєд повний. Раніше на цій партнерці при такій самій ціні я заробляв по 30-200 рублів за добу. Тепер вона зіпсувалась, буду пробувати щось інше. Навіть знаю що. Планую спробувати попрацювати з seedr.ru за декілька годин роботи з цією партнеркою набралось вже більше ніж у відео сід за день. Слід задуматись над цим. 

Ще забув згадати що система виплат у відеосід просто жахлива. Виводяться гроші тільки за період попереднього тижня. Тобто я чекав місяць щоб назбиралось хочаб 100 рублів, а тут мені приходить виплата у вигляді 45 рублів, круто, що тут скажеш. 

Не рекомендую праювати з даною партнеркою, але це моя думка, хто хоче нехай пробує. Коли покористуюсь seedr.ru то теж про нього щось напишу.

Категорія: Цікаві сайти | Переглядів: 368 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]