Головна » 2015 » Лютий » 7 » Список найкращих сайтів де можна дивитися фільми онлайн або скачувати їх ураїнською мовою
17:50
Список найкращих сайтів де можна дивитися фільми онлайн або скачувати їх ураїнською мовою

Мова піде про найкращі сайти нашої країни з фільмами онлайн українською мовою. На даний момент їх розплодилося досить багато, але я опишу тут самі толкові з них.

Отже: 

http://world-ua.com/

Ніби нічого такого особливого, перегляд фільмів онлайн. Фільми суто з українським перекладом. 

http://toloka.hurtom.com/

Думаю, майже кожен другий українець молодого віку і не байдужий до українського знає про цей сайт. Це славнозвісний, найкращий український торрент трекер, на якому зібрано дофіга всього цікавого українською мовою. Над релізами працює безліч людей, кожен робить свій вклад. Перекладаються фільми за рахунок пересічних спонсорів, скануються та оцифровуються книжки. Коротше кажучи суперовий ресурс.

http://fs.to/ (який був fs.ua  та brb.to)

Конкурентний, потужний сайт мабуть мільйонник, має на своїх серверах безліч фійлів серіали, фільми, літературу, ігри. Фільми наявні з різною якістю, як для перегляду так і для скачування. Все тримають на своїх серверах скоріше за все. З мінусів можна згадати те, що у них буває глючить плеєр, може навіть синій екран смерті вилетіти при перегляді у них відео онлайн. Також файли качаються не через торрент, швидкість не дуже висока, може обірватись зв"язок і файл не докачається, трохи з тим не зручно. Наявні мови файлів: українська, російська, англійська.

http://www.ex.ua/

Колись найкращий, потрохи загниваючий сайт, через притискання і перебіг всіх користувачів на фс. Файли змішані, російсько та українсько мовні. Теж контенту море, але просто жахлива навігація, може й тому він втрачає свою популярність.

Є ще подібні сайти, їх достатньо, але в них немає нічого оригінального звичайне переписування один одного, зі зміною дизайну, тому згадувати їх я не буду.

Категорія: Цікаві сайти | Переглядів: 6547 | | Теги: сайти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]