Головна » 2015 » Червень » 27 » Сайт для заробітка на розміщенних чужих статтях
16:58
Сайт для заробітка на розміщенних чужих статтях

Сьогодні я розповім про сайт під назвою блогун. Цим сайтом користується дуже багато людей, тобто замовляють на ньому посилання на інших сайтах за гроші у вигляді коротких повідомлень в кінці статті, цілої розміщеної статті та замовлених веб майстру повноцінних статтей на ту тематику яку вони скажуть.

Цей сайт (блогун) є досить непоганим способом підзаробити додаткові гроші. Сама система подачі заявок мене не дуже вразила, досить незручна.

Виплати проводять від 1000 рублів, які приходять через днів 9. Поки ще не заробив на даній біржі ні копійки, але вже 3 завдання на 600 рублів прийшло. Побачу що з того вийде.

Думаю зараз подати цей блог туди. Цікаво чи візьмуть. Якщо і буду тут продавати посилання то не за маленькі гроші, бо шкода, пишу все переважно для себе як нотатки. Мінімальну ціну за статтю поставлю 100 грн, за менше і думати щось робити не буду, інакше блог перетвориться в смітник рекламних пропозицій які нікому не цікаві.


Після перевірки цього сайта модератором, його відхилили. Кажуть забагато випливаючої реклами. Невже 1 блок це так багато, і всеодно це реклама юкоза. 

Категорія: Цікаві сайти | Переглядів: 362 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 oljusja  
[color=blue][size=10]

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]