Головна » 2014 » Листопад » 13 » Відгук про партнеку ad4sell
06:21
Відгук про партнеку ad4sell

Вирішив попрацювати з даною партнерською програмою. Ця партнерка походить мені здається ві партнерської програми "мета.контекст". Так як я знайшов посилання на неї в особистому кабінеті "мети". І доречі  "мета.контекст" вже закрита нажаль хотів з нею попрацювати, але не вийшло, от і спробував цю партнерку для тесту.

Результати не сильно порадували, так як оголошення дуже прості, важко налаштовуються і дуже не клікабельні. Попрацював з ними 3 дні. Заробив: 10.22 грн, і це на сайті з більше ніж 1500 людей. Тематика кіно і всяке таке. Думаю далі лишатись з даною партнекою я не буду, дуже невигідно, ще й при тому що на сайті стоїть 3 блоки в найклікабельніших місцях. Хоча ціна кліку досить порадувала в середньому по 0.38 українських копійок.

Ось показую Вам скрін, що я заробив за 3 дні роботи з нею:

Чи хочете працювати з ними, вирішуйте самі. Може у вас непогана тематика, якраз під такі партнерки, тоді будете заробляти багато, можливо)

__________________________________

Текст зверху я писав тоді коли ще не достатньо ознайомився з даною рекламною конторою. А справа тут така, що ця контора скоріше за все звичайні кидали!

Працював з ними більше 2-х місяців, трохи копійок назбирав, але виплати так і не отримав. Вони щось крутять, мутять з тими виплатами, але виплачувати не хочуть.

Ось перше, що вони вчудили, додаю скрін щоб всі бачили:

Нагадаю. Виплата відбувається раз на місяць, в кінці місяця. Вони типу намагались виплатити, але не змогли, так як я не вказав імейл та своє прізвище. Добре подумав я, нічого дивного, мабуть справді фірмі потрібно, щоб звіти формувати все таке... Але тут вони взяли і перенесли на наступний місяць виплату. Хіба так нормально робити? Назвивається працюють справжні професіонали. Думаю фіг з ним, дочекаюсь вже. Чекав чекав, так і не дочекався...

Ось зробив скрін дати заодно, щоб теж всі побачили і не працювали з цими шарлатанами:

Але це ще копійки, ось що вони мені ще винні, і я сумніваюсь що я того колись дочекаюсь:

Коротше кажучи я КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ працювати з партнеркою ad4sell так як там працюють люди які дурять веб майстрів! Робіть висновки самі. Якщо щось найближчим часом зміниться, то я допишу сюди результат про них, та про їхні виплати.

-----------------------------------

14.02.2015

Виплата була здійснена! Забираю свої слова назад. Біржа платить і все нормально, єдине що тільки дуже запізнюється з тим всім.

Категорія: Партнерки для сайтів | Переглядів: 527 | | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]