Головна » 2014 » Листопад » 14 » Підробіток для пересічного українця на біржі advego (детальна інструкція)
08:59
Підробіток для пересічного українця на біржі advego (детальна інструкція)

Заробітком в інтернеті я цікавлюсь давно. Цей сайт я знайшов випадково, коли хотів підзаробити хоч якось. Вже випробував багато способів, і цей один з найкращих. Ця біржа призначена для продажу статтей, і є самою відомою біржею в даній сфері. Зароблені гроші виплачують 100%-во.

Перш за все, щоб заробити тут потрібна хочаб мінімальна грамотність і знання мови (бажано російської)

На чому конкретно тут заробляють:

1. Написання статтей.

Ось так виглядає поле додавання статті:

Потрібно бути уважним при додаванні статті на продаж. Необхідно виправити всі помилки: орфографію, пунктуацію, мову щоб тексти гарно читались. 

Попереджаю! модератори дуже вибагливі хлопці. Мало статтей проходить модерацію, хоча це залежить від знання мови.

Гарним помічником в написанні статті може стати сервіс orfogrammka.ru, зареєструйтесь, це не складно. За допомогою нього можна "вилизувати" тексти, після чого вони стають майже ідеальними. Сам користуюсь, задоволений.

Якщо не знаєте про що писати, то пишіть рерайт (переписуйте чужі статті), але обов"язково вказуйте при додаванні, що це рерайт, інакше можуть виникнути проблеми.

Для інформації.

Копірайтинг - це написання статтей власноруч з голови, без допоміжних джерел. Ваша стаття - унікальне творіння яке зроблене вами, і не містить ніде подібної інформації. (хоча халавити можна, але потрібно якісно)

Унікальність раджу перевіряти програмами EtxtAntiplagiat та AdvegoPlagiatus. Їх можна знайти на сайтах цих бірж перейшовши по посиланням.

Унікальність всіх ваших текстів має бути не менше як 95%. Тоді стаття пройде модерацію, тобто перевірку на унікальність на самій біржі.

Etxt - це ще одна біржа подібна до цієї, про яку я розповім в наступному пості.

2. Спілкування на форумах, коментування та створення нових тем

Ну з такими завданнями думаю впорається будь-який школяр. Тут навіть знання мови не особливо потрібно, написав українською, кинув в перекладач, перечитав і все, маєш 10 центів. Це переважно такі ціни платять за коментарі та форуми. Буває й таке що потрібно написати якийсь нормальний відгук про товар. Тоді ціна значно вища і може бути більше долара. Це дуже таки навіть нопогано. Головне при роботі в цьому розділі - бути уважним. Читати те що вимагає від вас замовник, бо якщо напишете не там де треба щось, то не отримаєте нічого, і тільки дарма вб"єте свій час.

3. Лайки, репости, вступання в групи

Якщо маєте нормальний, або "лівий" нормальний акаунт в соц мережах, то теж можете щось полайкати і кудись повступати, але заробіток таким способом набагато менший ніж коментуваня чи написання статтей.

Взагалі рекомендую там в розділі пошук роботи, брати замовлення на написання статтей. Вимоги від замовників там набагато менші ніж при простому розміщенні написаної статті, ну і звісно оплата буде явно швидше ніж чекати поки твою статтю куплять.

І взагалі деякі люди на подібних біржах заробляють по 1-2 тисячі доларів в місяць, це не маленькі гроші погодьтеся. Ще й постійно всі жаліються, що немає роботи в Україні. Тут вона завжди є, і дуже навіть багато. А для студентів і школярів який непоганий спосіб підзаробити чи на щось назбирати гроші, це ідеальний варіант, для тих хто не має особливих знань.

Ось виставлю ще декілька відео, де розповідають як саме працювати більш детально з даною біржею:

Гарно чувак розповів)

Ось ще одне, цей вже розповідає про завдання більш детально.

Ну і ще одне)

Ну що ж, думаю цього буде достатньо для того, щоб ви зрозуміли що до чого і могли перейти до конкретних дій. 

Кого зацікавило то можете зареєструватись перейшовши за посиланням нижче.

Реєстрація!

Якщо комусь щось не зрозуміло, пишіть коментарі. Відповім на будь-які запитання по темі.

Ну і для тих хто сумнівається, наведу приклад заробітку у вигляді скріншота статистики заробітку автора на цій біржі:

Категорія: Цікаві сайти | Переглядів: 2096 | | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]