Головна » 2014 » Листопад » 5 » Перший запис
09:41
Перший запис

Не знаю що й написати, але це перший мій запис у цьому блозі. 5 листопада 2014 року. 

Розкажу більш детально, що я планую тут писати. 

Головною причиною створення є те що я займаюсь сайтами як хоббі, до професіанала мені ще як до Києва рачки, але всежтаки хочеться лишати якісь нотатки про все те чим я постійно займаюсь. 

Цілими днями у вільний час я сиджу в інтернеті та читаю всяке цікаве, досліджую простори інтернету на методи заробітку, перевіряю кожен з них. Під час таких пошуків я так багато всього протестував, що вже аж починаю забувати що тестував а що ні. Відтепер буду старатись занотовувати.

Ще одним не маловажливим фактором стало те, що в просторах українського інтернету є досить мало блогерів, і ця сфера дуже погано розвинена порівняно з (ру) інтернетом. Буду поправляти становище)

Жодного толкового українського блогера я не знайшов, який би займався схожою справою. Одні тільки копіпастери. Кинули в перекладач щось з російського блогу і думають що вже крутий блог мають. Деякі "дядьки" навіть і не читають при тому текст, в якому купа помилок.

Хоча я зустрічав непоганих блогерів у сфері туризму. Мають гарні сайти, купи фоток куди вони їздили і всяке таке. Цікаво ведуть сам інколи передивляюсь те все, що аж важко відірватись)

Ну а в сфері вебу я буду підправляти прогалини!

Думаю для першого поста нормально. Далі постараюсь вже щось цікавіше додавати.  

Категорія: Нотатки | Переглядів: 368 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]