Головна » 2014 » Листопад » 7 » Моя особиста думка про Windows 8 - 8.1
16:40
Моя особиста думка про Windows 8 - 8.1

На мою думку ця версія віндовс не є досконалою, як і більшісьть її попередніх версій. Я раніше завжди користувався Windows XP і був палким шанувальником даної версії цієї системи. Моє бажання експерементувати, щось вдосконалювати в системі, встановлювати, довстановлювати, тестувати роблять будь-яку систему не довго існуючою у мене. Ще використання більш старішої версії віндовса мене задовольняло, так як у мене був досить слабенький комп з 2 гігами оперативки , процесором 2.0 та відеокартою 256мб.

Тому Windows XP у мене досить непогано літав і з моїми експериментами, працював несподівано довго, моглодоходити до року, без перевстановлення. 

Тут я вирішив встановити щось нове, і поставив Windows 8. Спочатку був дуже задоволений, так як графічне оформлення є досить сильне і гарне. Але згодом я наткнувся на такий баг. Коли качаєш через торрент то висне тупо вся система. Як так можна працювати? При тому що навіть якщо качає кілька кілобайт в секунду. 

Ну добре, з тим можна змеритись, а от з непідтримуванням софту... Повернувся я назад на XP.

Навіть не по своїй волі, а через те, що змушувала робота, зі своїм спеціфічним софтом.

У мене є друг, який, скільки я його пам"ятаю сидить на лінуксах. Він мене ніколи не переконував, що то є крута система не нав"язував своєї думки. Тільки казав що віндовси то фігня. Ну я звісно спорив, казав ні лінукси то фігня на них навіть програму жодну з тих що мені потрібні не поставиш. Він і не сперечався.

Яле одного дня я задумався, чому б не спробувати щось нове. І я вирішив перейти на свій перший лінукс - Ubuntu 12.10. Відтоді погляди мої дуже змінились і я став думати протиленжно, особливо коли ще багато начитався про переваги та недоліки цих двох систем.

Windows 7 я тут особливо і не згадую, тому як вважаю цю версію найгіршою з віндовсів. 

Великі потреби в ресурсах та через свою масову популярність дуже багато вірусів на неї чіпляються просто миттєво. Навіть тижня без антивірусу не посидиш. На відмуну з XP на якій я особисто і ще один чувак сиділи пів року, і аж потім назвиралось вірусів, що аж неможливо було працювати.

В наступному пості я більш детально розкажу про те як я перейшов на Ubuntu.

Категорія: ОС | Переглядів: 523 | | Теги: система, комп'ютер, Windows 8 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]