Головна » 2015 » Лютий » 7 » Основний список бірж посилань: купівля продаж та оренда посилань
20:23
Основний список бірж посилань: купівля продаж та оренда посилань

Ця стаття є перекладом, так як мені стало лінь писати все самому.

Сьогодні купівля посилань - основний спосіб просування сайтів. А продаж посилань - можливість добре заробити на своєму сайті. Тому в наші дні біржі посилань є дуже важливим елементом і в роботі оптимізатора, і в житті власника сайту.

     У цей список увійшли різні сервіси: класичні біржі посилань (оренда посилань з щоденною оплатою), біржі вічних посилань («посилання назавжди» з одноразовою оплатою) і системи автоматизованого просування сайтів (агрегатори). Тобто цей список покриває весь спектр потреб і оптимізаторів, і власників сайтів. Першим він сильно допоможе в просуванні, а другий дуже знадобиться для заробітку грошей на своїх інтернет-ресурсах.

     Зібрати тут абсолютно всі біржі та системи - не основна ціль. Тут тільки перевірені сервіси купівлі та продажу посилань. Їм можна довірити і гроші, і результат.


Зміст:

§ 1. Системи просування сайтів

§ 2. Вічні посилання (посилання назавжди)

§ 3. Оренда посилань (тимчасові посилання)

§ 4. Посилання з блогів


§ 1. Системи автоматичного просування сайтів

     Тут зібрані сервіси, які є надбудовами над звичайними біржами посилань. Причому кожен сервіс працює відразу з декількома біржами. І це різні біржі: посилання в оренду, вічні посилання, статті, посилання з блогів і т.д. Тобто ці сервіси просувають сайти не одним типом посилань, а суміщають всі, відомі на сьогодні. Це суттєво економить час і гроші оптимізатора, роблячи його багатшим і вільнішим.

SeoPult
SeoPult - це система покупки (тільки покупки!) посилань. Її ще можна назвати системою автоматичного просування сайтів. Працює SeoPult через уже відомі посилальні біржі (дивись вище) і надає кілька вельми корисних можливостей. Для початку роботи в Seopult досить додати адресу сайту, поповнити баланс і запустити кампанію. Далі система все зробить сама.

GoGetTop
GoGetTop - це система автоматичного просування вічними посиланнями. Ви вказуєте ключові слова і сторінки, GoGetTop вважає вам бюджет, пише статті з вашими посиланнями і розміщує їх на відповідних сайтах. Тобто GoGetTop це як Seopult тільки для вічних посилань.

Ще одна корисна штука - це можливість оплати в розстрочку на 6 місяців. Не секрет, що просування статтями (вічні посилання) досить затратно і запуск в роботу просування відразу багатьох запитів обійдеться досить дорого. GoGetTop вирішує цю проблему: вам не потрібно викладати відразу всю суму (яка може бути дуже великий), ви можете виплачувати її маленькими частинами протягом шести місяців. При цьому посилання будуть справно закуповуватися, а позиції рости.

Загалом, потреба в такому інструменті просування виникла вже давно. Тепер є GoGetTop.


Продвігатор
Продвігатор - це сервіс для просування низькочастотних запитів в регіональній видачі Яндекса. Для просування доступні всі регіони, крім Москви і Санкт-Петербурга.
Цікавою особливістю Продвігатора є те, що він починає брати з вас гроші тільки після того, як виведе ваші запити в Топ-10. За 5 рублів в день за запит. До цього він закуповує посилання за свій рахунок.
Це є кращою гарантією результату.


SeoHammer
Система SeoHammer також, як і SeoPult, в автоматичному режимі розрахує вартість просування, згенерує анкор і закупить потрібну кількість посилань. Тобі потрібно тільки поповнити баланс і вказати адресу сайту. Особливістю SeoHammer є система відбору сайтів під посилання. Вона дозволяє відсіяти практично всі неякісні майданчики. Що дуже сильно позначається на ефективності просування.

Rookee
Автоматизована система просування Rookee має доброзичливий інтерфейс, всі необхідні інструменти і якісну технічну підтримку. З'явилися Rookee пізніше, ніж SeoPult, але посилання купує справно. Загалом, ще одна зручна надбудова над класичними біржами посилань.


§ 2. Вічні посилання (посилання назавжди)

     Це біржі вічних посилань з одноразовою оплатою. Посилання розміщуються назавжди в матеріалах, написаних власниками сайтів. Дані біржі підходять і для заробітку на сайтах, і для просування своїх ресурсів.

GoGetLinks
GoGetLinks - це біржа вічних посилань. У GoGetLinks немає відверто поганих сайтів (за цим стежать модератори) і продаються тільки вічні посилання. Тому заплативши гроші один раз, ви отримуєте посилання з якісного майданчика яка з часом буде ставати тільки ефективніше.


Kazapa
Біржа посилань Kazapa не має бази сайтів (як всі інші біржі). Оптимізатор створює кампанію, вказує її параметри і вимоги до сайтів, а вебмайстри вибирають відповідні кампанії із загального списку. Потім розміщують посилання і відправляють завдання на перевірку системі.
Тобто Казапу можна рекомендувати тим, кому потрібні недорогі посилання, при цьому тематичність і якість сайтів, з яких вони купуються, не має значення. Якщо ж тобі потрібні траст і довготривала ефективність, то тоді тобі в GoGetLinks. У Kazapa їх немає.


§ 3. Оренда посилань (тимчасові посилання)

     Це біржі, в яких оплата за посилання проводиться щодня протягом усього часу розміщення посилання на сайті. Тобто оптимізатор як би орендує місце під посилання. З припиненням оплати припиняється і розміщення посилання на сайті.

Sape
Біржа посилань Sape (Сапа) - це найпопулярніша на сьогоднішній день біржа, торгівля посиланнями через яку здійснюється вже багато років. Останнім часом Sape ввела в дію пару нових сервісів (статейних біржу, посилання в новинах), які роблять її все більш універсальним інструментом. До роботи в Sape допускаються сайти з мінімальними показниками ТИЦ і PR, а на відвідуваність сайту і зовсім ніхто не звертає уваги! Це і плюс (для продажу посилань), і мінус (для покупки посилань) Sape. Але сайтів і оптимізаторів величезна кількість, що дає можливість купувати посилання на сайтах різної тематики або торгувати посиланнями з сайту практично будь-якої спрямованості!


Seopult.pro
Seopult.pro - це надбудова над біржею трастових посилань Trustlink. До недавнього часу купувати посилання в Trustlink могли лише обрані оптимізатори, для всіх інших вона була закрита. З появою Seopult.pro це обмеження зникло.

Крім доступу до біржі посилань Trustlink в Seopult.pro є ще смачні «плюшки». Наприклад, фільтри для відбору сайтів. Ви можете налаштувати купу параметрів і Seopult.pro запропонує до покупки посилання тільки з тих сайтів, які підходять під ваші налаштування. Тобто оптимізатор не тільки отримує доступ до ексклюзивної базі трастових сайтів, але і має можливість вибрати з неї тільки ті ресурси, які підходять під його бачення ефективного просування!


Setlinks
Setlinks - це досить відома посилальна біржа. Зручний інтерфейс управління аккаунтом в Setlinks, крім покупки або продажу посилань, дає ще можливість купити або продати місця під статті. Тобто оптимізатор в Setlinks може розміщувати статті для просування, а власник сайту заробляти додаткові гроші, надаючи під ці статті місце на своїх ресурсах.


Linkfeed
Біржа посилань Linkfeed - це ще один сервіс лінкоторговлі. Не краще і не гірше, ніж інші, тому чогось нового у продажу посилань придумати важко. Для розкладання яєць у різні кошики саме те.


Trustlink
Trustlink - це біржа для вебмайстрів, які хочуть продавати посилання зі своїх сайтів. Купити посилання в Trustlink не вийде! Ця біржа створена «під SeoPult» і Seopult.pro (див. Вище). Тобто головним і єдиним покупцем посилань в Trustlink є система автоматичного просування SeoPult (дивись нижче). Саме ця обставина гарантує власникам сайтів, які взяли в Trustlink, практично повний викуп місць під посилання.


CMSE
CMSE - це сервіс тільки для продажу посилань.

CMSE - це авторизований дилер Sape (див. Вище). Гарантує, що при перенесенні сайту з Сапи в CMSE його доходи від торгівлі посиланнями зростуть на 30-40 відсотків. Відгуки в Інтернеті це підтверджують.

За рахунок чого збільшуються доходи? За рахунок збільшення розкупованості посилань з сайту. Викуповують посилання сервіси Вебеффектор і Рукі (див. Нижче). Перенести або додати сайт в CMSE дуже просто: є докладні відеоінструкції і грамотна технічна підтримка. Так що якщо вже і продавати посилання з сайту, то рекомендую робити це через CMSE.

§ 4. Посилання з блогів

Блогун
Блогун - це сервіс для купівлі та продажу посилань з блогів. Найстаріший сервіс в Рунеті. Величезна кількість і блогів, і рекламодавців. Тематика і ціни на будь-який смак. Зручний інтерфейс і безліч налаштувань.

RotaPost
Біржа RotaPost - це ще один сервіс продажу і покупки посилань з блогів. Майданчиків багато, оптимізаторів теж вистачає. Посилання працюють.

Категорія: Партнерки для сайтів | Переглядів: 558 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]