Головна » 2014 » Листопад » 23 » Біржа реклами nolix. Відгук та враження
16:00
Біржа реклами nolix. Відгук та враження

Покладав велику надію на цю біржу. Думав поставлю їхню рекламу, будуть в мене розкупатись покази на сайті, буду не хвилюватись за прибуток, спокійно наповнювати сайт і все таке. Невийшло. 

На мою думку ця біржа якась недороблена. Вона пропонує такий вид реклами як: 

- полоска в самому верху сайта, яка зафіксована і  в ній транслюються різні оголошення, які можуть купити будь які люди;

- звичайний текстовий блок з посиланнями та заманливим текстом, що заставляє користувачів клікати по ним;

- поки не куплено щодного місця транслюються оголошення якихось лівих рекламодавців з оплатою за клік.

Зразу скажу про 3 пункт. Хитро зробили, так як статистика кліків обновлюється тільки через 10 днів. Де ви таке дурне бачили, це ж незвичайно тупо і відштовхує веб-майстрів. 

Прийшов собі веб-майстер, хоче собі подивитись скільки ж можна заробити з даною біржою, а тут хоп і 10 днів просять чекати)

То мені дуже не сподобалось. Це потріно стільки днів чекати і дратувати відвідувачів щоб подивитись, що вийде. Простіше спробувати щось інше.

Ще одним не дуже хорошим моментом є довга модерація блоку оголошень. Але добре, що хоч на стрічку зверху її немає. І відвідуваність на розміщення стрічки зверху не впливає.

Я звісно пару днів з тим всім посидів, подивився що нічого хорошого з того не вийде, і вирішив більше її не використовувати. Ціни на рекламу ставив найменші, ніхто не купував. Можливо тематика кіно не сильно всім потрібна, це ще зрозуміло. Можете звісно спробувати хто хоче, і хто має сильне терпіння. Я не зміг, особливо повпливало також те, що стрічка взагалі не налаштовується, та ще й дуже паскудних кольорів. Псує весь дизайн і ріже очі коли хочеш її не зверху вставити а в сам контент як більшість людей рекомендує. Є звичайно варіант стилями CSS підправити, але в мене не вийшло чомусь.  

Категорія: Партнерки для сайтів | Переглядів: 393 | | Теги: біржа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]